Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Katy Perry загуби домашния си любимец. Котката ѝ Kitty Purry почина

Katy Perry загуби домашния си любимец. Котката ѝ Kitty Purry почина

20 Април 2020
Katy Perry загуби домашния си любимец. Котката ѝ Kitty Purry почина

Katy Perry оплаква любимата си котка Kitty Purry, която е починала. Бременната с първото си дете звезда сподели тъжната новина в публикация в Instagram, в която пише, че Purry "е завършила деветия си живот" и е отишла в "котешкия рай".

"Kitty Purry се вмъкна през прозореца на дома на тогавашното ми гадже преди 15 години, бременна и търсеща убежище. След две раждания и много луни по-късно, тази улична котка стана любим талисман на много хора". Публикацията включва няколко стари снимки на Purry в ръцете на Perry и дори кадър, в който певицата и животинчето се гледат във FaceTime.

"За съжаление, Kitty завърши деветия си живот снощи. Надявам се да почива сред филета от сьомга и риба тон в сос тартар там горе, в котешкия рай. Kitty, благодаря ти за гушкането и компанията през тези години. Голямо благодаря и на брат ми David и @garethwalters за това, че бяха страхотни стопани".


Няколко знаменитости реагираха на поста на Perry и изказаха съболезнования за загубата ѝ, включително риалити звездата Kris Jenner, дизайнерът Jeremy Scott и певицата Sarah Hudson.

През годините Purry се превърна в знаменитост, като участва в лирик видеото към хита на стопанката си от 2013 г. "Roar" и беше номинирана за най-добрия домашен любимец на знаменитост на Teen Choice Awards през 2009 г.

почина katy perry загуби домашния любимец котката kitty purry
Сподели
Свързани новини