Wishlist
Purple Disco Machine, Ásdís
Purple Disco Machine, Ásdís
Beat Of Your Heart
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Katy Perry се облече като гигантска бутилка дезинфектант за ръце

Katy Perry се облече като гигантска бутилка дезинфектант за ръце

29 Април 2020
Katy Perry се облече като гигантска бутилка дезинфектант за ръце

Певицата Katy Perry се облече като гигантска бутилка дезинфектант за ръце за участие в риалити формата "American Idol" от дома си в неделя вечерта.

Изпълнителката на "Dark Horse" развесели всички с избора на тоалета си, върху който имаше надпис "American Idol - моментален музикален дезинфектант". В Instagram певицата написа: "Ние в #AmericanIdol спазваме свежест и ЧИСТОТА! Включете се за първия в историята епизод от домовете ни тази вечер". Пери е жури в риалити формата. Кейти, която очаква първото си дете, призна, че в изолация се е научила да бъде "благодарна" за много неща.



Междувременно стана ясно, че Katy Perry е една от малкото жени в музиката (заедно с Ariana Grande, BLACKPINK, Cardi B и Halsey), които имат по няколко клипа с 10 милиона харесвания в YouTube. Това звездата постигна с видеото към нейния хит "Dark Horse" (който преди време й докара правни проблеми, защото я съдиха за плагиатство заради песента). Интересното видео, публикувано на 20 февруари 2014 г., комбинира египетската култура с хип-хоп от Мемфис, Тенеси, родното място на рапъра Juicy J, който също участва в парчето. "Dark Horse" е второто музикално видео на Katy, надхвърлило заветната бройка лайкове. Другото е към песента “Roar”. На 9 юни 2015 г. "Dark Horse" се превърна в първия клип на певица, който е гледан над 1 милиард пъти във Vevo, а Katy съответно стана първата изпълнителка с такъв успех. Визуализацията е гледана над 2.7 милиарда пъти в YouTube, което я нарежда под номер 14 в класацията с най-гледаните музикални клипове на всички времена.




Снимка: Instagram




katy perry като облече гигантска бутилка дезинфектант ръце
Сподели
Свързани новини