Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Katy Perry се гордее с Orlando Bloom

Katy Perry се гордее с Orlando Bloom

28 Март 2023
Katy Perry се гордее с Orlando Bloom

В понеделник Katy Perry се обърна към социалните мрежи, за да покаже, че се чувства горда със съпруга си Orlando Bloom, който си партнира с UNICEF, за да помогне на децата в Украйна. 

"Толкова се гордея с това, което правиш заедно с @unicef, любов моя", написа тя под видео, в което Orlando се среща лично с президента Володир Зеленски. "Ти си герой в истинския живот също."

Актьорът обясни как помага на хората с засегнатата от войната с Русия държава:

"Хиляди училища в Украйна са засегнати или напълно разрушени. Близо 2,7 милиона украински ученици са принудени да учат онлайн или смесено. Около 1,5 милиона украински момчета и момичета са в риск от това да развият депресия, тревожност и други психологични проблеми. По време на срещата, обсъдихме проекти за хуманитарна помощ, въпроси свързани с реконструкцията специфично свързани с интересите на децата. Unicef и нашите екипи ще работят в няколко посоки, за да се борим за победата и да върнем щастието в детството на украинските деца."

Междувременно Perry работи по най-новия сезон на American Idol, където отново е част от журито заедно с Lionel Richie и Luke Bryan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

katy perry
Сподели
Свързани новини