Wishlist
MEDUZA, JAMES CARTER FT. ELLEY DUHÉ, FAST BOY
MEDUZA, JAMES CARTER FT. ELLEY DUHÉ, FAST BOY
BAD MEMORIES
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Kanye West продава дрехите на Balenciaga, Adidas и Gap за 20 долара

Kanye West продава дрехите на Balenciaga, Adidas и Gap за 20 долара

22 Ноември 2022
Kanye West продава дрехите на Balenciaga, Adidas и Gap за 20 долара

Kanye West сподели плановете си да продаде суичърите на Balenciaga, Adidas и Gap за по 20 долара, след като компаниите скъсаха отношенията си с него.

Миналия месец Balenciaga разкриха, че повече няма да работят с рапъра, след антисемитските му коментари. Малко по-рано Adidas също прекратиха партньорството си с West. Gap анонсираха, че предприемат незабавни стъпки за премахването на всички продукти от бранда на West в магазините си.

В ново видео се вижда как Kanye прави обиколка на склад за дрехи, показвайки работниците зад шевните машини и дрехи разхвърляни по пода. Рапърът каза:

"Изработихме стотина суичъра. От бранда Yeezy, от Balenciaga, от неща които сме правили с Gap и Adidas. Всичко ще е на цена от 20 долара. "

Във видеото се появява и британския журналист Milo Yiannopoulos, който ще асистира на West в президентската му кампания през 2024.

West се изправи преди огромна критика през изминалия месец, след като публикува редица антисемитски постове онлайн. Twitter и Instagram забраниха достъпа до профилите му.

Elon Musk, който вече е собственик на платформата Twitter, прави огромни промени в последните седмици и твърди, че е разговарял с рапъра. От неделя насам профилът на рапъра в отблокиран.

Сподели
Свързани новини