Wishlist
Sasha Lopez x Andrei Ursu
Sasha Lopez x Andrei Ursu
About U
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Kanye West и Bianca Censori бяха забелязани отново заедно

Kanye West и Bianca Censori бяха забелязани отново заедно

09 Октомври 2024
Kanye West и Bianca Censori бяха забелязани отново заедно

Оказа се, че известната двойка не е пред развод.

Спекулациите избухнаха по-рано този месец, но сега Kanye и Bianca бяха забелязани отново заедно.

След няколко седмици, в които не бяха виждани заедно, във вторник се появиха кадри онлайн, на които двамата са на пазар в Токио, Япония. Kanye и Bianca бяха облечени в еднакви бели тоалети и се държаха за ръце.

Кадрите се появиха на фона на спекулациите, че двойката тайно се е разделила преди седмици. Двамата не бяха виждани на публично място заедно от 20 септември, а източник преди това твърдеше пред TMZ, че бракът им върви към развод. Сега изданието отхвърли предишните си твърдения.

Изданието съобщи във вторник:

„Казаха ни, че Bianca прекарва време със семейството си в Австралия, след като се раздели с музикалния магнат преди няколко седмици. Въпреки че източници казаха, че Kanye е казвал на хората от неговия кръг, че планира да се разведе с Бианка... ясно е, че двамата все още са заедно и отново са неразделни."

Връзката на Kanye и Bianca беше оповестена за първи път през януари 2023 г., но по-късно феновете бяха изумени да научат, че са се оженили тайно през декември 2022 г. – същата година, когато рап изпълнителят финализира развода си с риалити звездата Kim Kardashian

kanye west bianca censori
Сподели
Свързани новини