Wishlist
Начало / Новини / Kanye West грабна телефона на фотографка!

Kanye West грабна телефона на фотографка!

01 Февруари 2024
Kanye West грабна телефона на фотографка!

Появиха се кадри как Kanye West грабва телефона на фотографка, след като тя го попитала дали той контролира съпругата си Bianca Censori.

Видеото е заснето от TMZ и показва как папарак от изданието се приближава към рапъра, докато той върви по улица в Лос Анджелис, Калифорния. 

"Хей, Kanye. Какво правиш? Радвам се да те видя", казва тя. "Хората искат да знаят дали Bianca има свободна воля. Някои твърдят, че ти я контролираш."

Отговорът на West не закъснява, той грабва телефона и отвръща, че го питат глупости. Ye пита фотографката дали има деца и свободна воля. "Това е съпругата ми. Разбираш ли? Ела да ме питаш глупости, когато не можех да видя собствените си деца", добавя той. 

По-късно жената иска телефона да ѝ бъде върнат. West я пита дали разбира защо има проблем с такива коментри, на което жената отвръща с "Разбирам ви."

Въпреки това Ye отказва да върне телефона: "Не, кажи ми. Беше ли грешно да ме питаш за жена ми? Много е невъзпитано. Грешно ли беше или правилно? Отговори ми. Как ти е името? Как ти е първото име и фамилията и адреса?"

След разменените реплили, полицай идва да провери какво се случва.

Ye продължава с въпросите и пита фотографката каква е годишната ѝ заплата: "Ще ти платя двойно. Искаш ли да работиш за мен?". След което връща телефона на жената и си тръгва. 

Някои фенове наскоро изразиха загрижеността си за Censori, след като West сподели няколко нейни почти голи снимки в социалните медии.

Оттогава се съобщава, че Ye е забранил на Censori да използва социални медии в опит да я защити от негативните коментари, които получава, според The Mirror. Източник казва, че е загрижен, тъй като изпълнителят се опитва да я „изолира“ и тя се чувства „в капан“ в брака (според Daily Mail).

kanye west
Сподели
Свързани новини