Wishlist
Начало / Новини / Какво ще направи Katy Perry През 2021г

Какво ще направи Katy Perry През 2021г

19 Януари 2021
Какво ще направи Katy Perry През 2021г

Младата майка Katy Perry, която посрещна на бял свят своята дъщеричка Daisy миналия август, съобщи в социалните мрежи, че е готова да мине на напълно веган диета.

Тя лека по лека е спирала животинските продукти след раждането, а сега написа, че ще има и компания в това ново приключение. Интересното е, че не става дума за годеника й и баща на Daisy - Orlando Bloom, а за кучето й Nugget.

В Twitter профила си, Katy каза: "На 95% съм готова да бъда 100% веган ... моето куче Nugget върви по този път с мен вече от 4 месеца. Молете се за нас,ок".

Някои последователи на певицата изявиха притеснението си за здравето на домашния й любимец и опасения, че вегансктата диета не е подходяща за него. Говорител от организацията за етично отношение към животните, обаче, коментира поста на Perry, казвайки, че е много щастлив за решението, което е взела. Той дори препоръча на звездата различни кучешки лакомства, които съвпадат с новия режим на нейния любимец и ще бъдат както вкусни, така и полезни.

Katy не е споделила дали партньорът й Orlando има намерение да се откаже от животинските продукти, но ние знаем, че бившата му съпруга го е направила отдавна и със сигурност би оказала помощ на певицата при нужда.

Miranda, която има дете от Orlando, е в много добри приятелски отношения с него след развода им през 2013г. В момента тя е омъжена за Evan Spiegel, един от собствениците на Snapchat, и двамата се радвам на две малки момченца. 

какво katy perry през направи 2021г
Сподели
Свързани новини