Wishlist
Ella Henderson ft. Rudimental
Ella Henderson ft. Rudimental
Alibi
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Какво се случва с документалния филм за Rihanna?

Какво се случва с документалния филм за Rihanna?

06 Януари 2023
Какво се случва с документалния филм за Rihanna?

Режисьорът Peter Berg разкри какво се случва с дългоочаквания документален филм за Rihanna

Плановете за заснемането на лентата датират още от 2015. По онова време беше обявено, че филмът ще разкаже за пътя на Rihanna към славата. През 2018, Berg каза, че можем да очакваме филмът по кината до месец и половина, но това така и не се случи. 

В ново интервю режисьорът беше попитан докъде са стигнали с филма, който трябва да излезе чрез Amazon

"Чакам Rihanna да го одобри. Филмът е готов и продаден, трябва да бъде пуснат чрез Amazon. Тя е перфекционист, така че продължавахме да добавяме различни неща. Снимките продължиха шест години и половина, така че, да, време е да излезе. Чакаме само тя да каже "Да, нека го направим". Не зная, може би ще стане десетгодишен проект."

Berg добави, че не се притеснява от това дали Rihanna ще одобри проекта.

"Когато Rihanna ме помоли да направя документалния ѝ филм, помислих, че се шегува. Моята работа е малко по-мъжкарска, поне на повърхността. Работата много ми хареса - гледах я в студиото, видях как нейният бранд Fenty се превърна в компания за милиарди, а сега я виждам в ролята на майка. Беше много обогатяващо, така че не ми пука колко дълго време ми отне."

Миналият октомври Rihanna пусна "Lift Me Up". Това беше първият трак на суперзвездата от 2016 г. насам. По-късно тя издаде песента "Born Again". И двата сингъла са част от саундтрака на филма "Черната Пантера: Уаканда завинаги".

Следващия месец тя ще оглави полувремето на Суперкупата.

rihanna
Сподели
Свързани новини