Wishlist
Начало / Новини / Какво казва Orlando Bloom за Katy Perry?

Какво казва Orlando Bloom за Katy Perry?

03 Юли 2020
Какво казва Orlando Bloom за Katy Perry?

Orlando Bloom изказа вдъхновението си от бременната си годеница Katy Perry, като я нарече "невероятна вдъхновяваща сила на природата".

Двойката очаква първото си дете - момиченце - да се появи на бял свят в близките няколко седмици. По време на бременността си, певицата държи феновете в течение чрез социалните мрежи. И въпреки че сигурно е тежко да си бременна по време на пандемия, Orlando твърди, че годеницата му не се е оплакала нито веднъж.

"Тя е страхотна и се чувства чудесно. Ако изключим огромния корем, нямаше дори да предположите, че е бременна. Тя е стихия на природата, както знаете. Много е впечатляващ начина, по който тя се държи и се грижи за себе си, сякаш всичко е нормално." - казва той за любимата си.

Въпреки хвалбите му, самата Katy Perry наскоро сподели, че е "преживяла всяко емоционално състояние което съществува" по време на бременността си. "Бях натоварена, нервна, щастлива, радостна, депресирана - всичко. Това е лудо време в света, и лудо време да доведеш живот на този свят" - казва тя в интервю. 

какво katy perry orlando казва bloom
Сподели
Свързани новини