Wishlist
Hosh & 1979 ft. Jalja
Hosh & 1979 ft. Jalja
Midnight (The Hanging Tree)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Какви са отношенията на Demi Lovato със Selena Gomez, Ariana Grande и Miley Cyrus

Какви са отношенията на Demi Lovato със Selena Gomez, Ariana Grande и Miley Cyrus

16 Април 2020
Какви са отношенията на Demi Lovato със Selena Gomez, Ariana Grande и Miley Cyrus

Demi Lovato не поддържа връзка със Selena Gomez и призна, че никога не е възприемала певицата за истинска приятелка.

Поп звездата призна, че с бившата й колега от Disney Channel никога не са били близки, въпреки че са работили заедно в шоуто "Barney & Friends" преди да намерят успех в отделни предавания на известния телевизионен канал.

"Когато растеш с някого, винаги изпитваш обич към него, но с нея не сме приятелки", казва Demi в интервю за новия брой на американското издание на списанието "Harper's Bazaar". "Винаги ще я обичам и й желая най-доброто", допълва Lovato, като не става ясно защо двете вече не си говорят.

В същото време обаче изпълнителката споделя, че за нея Miley Cyrus винаги ще е в категорията на приятелите: "Обичам я страшно много и винаги ще е така. Мисля, че тя е единствената от онези години, с която все още поддържам връзка".

Demi е много щастлива и за това, че е изградила приятелски отношения с Ariana Grande, с която споделят един мениджър - Scooter Braun.

"Харесва ми, че с Ariana се подкрепяме и сме приятелки, защото това рядко се случва. Две жени в конкурентна индустрия - сякаш целият свят иска да настрои жените една срещу друга, и би било много лесно да се случи. А аз винаги искам да имам приятели жени. Мисля, че това е свещено", обяснява Lovato.

В интервюто Demi не пропуска да благодари на феновете си за подкрепата, която са й показали многократно, докато тя се възстановяваше след свръхдозата и за търпението, което са проявили, докато я чакат да пусне нова музика.




Снимка: Instagram






ariana grande demi lovato със selena gomez miley cyrus какви отношенията
Сподели
Свързани новини