Wishlist
Начало / Новини / Justin Bieber пусна ново видео за песента "I Feel Funny"

Justin Bieber пусна ново видео за песента "I Feel Funny"

27 Април 2022
Justin Bieber пусна ново видео за песента "I Feel Funny"

Justin Bieber пусна ново музикално видео за песента "I Feel Funny". Видеото е тийзър за друг сингъл с участието на рапъра Don Toliver.

Краткият трак и придружаващото го видео излезе днес. Клипът е режисиран от Cole Bennett и е заснето с телефон. В него Justin носи оранжева ски маска и закачливо танцува на снимачната площадка, където се снима друг музикален клип. Don Toliver също се появява.

Режисьорът на клипа разкри, че двамата с Bieber са работили по музикалното видео на "Honest" с участието на Don Toliver, когато са решили междувременно да заснемат клипа за "I Feel Funny" за едва 15 минути. В края на клипа се разкрива, че песента "Honest" се очаква да излезе много скоро. Допълнителни детайли около трака също предстоят да бъдат разкрити.

Justin Bieber в момента е на турне с САЩ до началото на юли месец. Звездата се появи изненадващо на музикалния фестивал Coachella, където изпълни хита си "Peaches".

През 2023 турнето му ще продължи във Великобритания, като ще стартира на 8 февруари в Глазгоу и ще завърши на 4 март в Манчестър.

пусна видео ново feel justin bieber песента funny
Сподели
Свързани новини