Wishlist
Начало / Новини / Justin Bieber отмени повечето дати за турнето "Justice"

Justin Bieber отмени повечето дати за турнето "Justice"

01 Март 2023
Justin Bieber отмени повечето дати за турнето "Justice"

По-голямата част от датите за турнето на Justin Bieber бяха официално отменени.

Изпълнителят все още не е коментирал информацията, макар че сайтове за продажба на билети като Ticketmaster вече обновиха страниците си, за да отразят отмяната на концертите. В официалния уебсайт на Justin Bieber датите също бяха премахнати.

Концертите в Аризона, Ирландия, Манчестър, Вашингтон, Австралия и Полша са отменени, докато статусът на концертите в Париж е все още неясен. AXS изпратиха имейли на притежателите на билети за концерта в Лондон, с които ги уведомиха, че парите ще им бъдат възстановени в следващите няколко дни.

Причина за отмяната все още не е обявена, въпреки че Bieber вече отмени турнето си в Азия през ноември миналата година по здравословни причини. През юни миналата година изпълнителят беше диагностициран със синдром на Рамзи Хънт, който парализира половината му лице. 

През септември Justin се завърна на сцената с няколко концерта, макар че това беше за кратко, като последният му концерт беше на Rock In Rio в Бразилия. След изпълнението той каза:

"След като слязох от сцената, умората ме превзе и осъзнах, че трябва здравето ми трябва да бъде приоритет в момента. Ще си почина от турнетата засега. Ще се оправя, но трябва да си почивам, за да се възстановя."

 

justin bieber
Сподели
Свързани новини