Wishlist
Начало / Новини / Jost и норвежкото дуо Mentum издават поп-денс химна „Talk To Me“

Jost и норвежкото дуо Mentum издават поп-денс химна „Talk To Me“

18 Ноември 2023
Jost и норвежкото дуо Mentum издават поп-денс химна „Talk To Me“

„Talk To Me“ е хипнотизиращ поп-денс химн, който безпроблемно съчетава електронни бийтове с емоционално заредени текстове, създавайки потапящо звуково изживяване. Песента се превръща в проводник на неизказани чувства, споделено преживяване за всеки, почувствал тежестта на неизразените емоции. Това е музикално пътешествие, което кани слушателите да оставят музиката да говори. Този проект бе излъчен ексклузивно в ефира на The Voice. Още в 09:00 бе представен от Мари-Никол в Morning Voice по радио The Voice, а точно в 15:00 направихме и видео премиера по телевизията.

Песента е написана Alma Goodman, Robbie Mcdade, Costel Dominteanu, Finn Eriksrud, Tim Terkelsen и е продуцирана от DOMINO и Mentum.

„Били ли сте някога лудо влюбени, но не сте намирали точните думи, когато обекта на желанията ви е точно пред вас? Това се пее в „Talk To Me“ – песен за всеки, който е изпитвал това. Това е мелодия за онези моменти, когато чувствата са твърде големи за думи. „Talk To Me“ е като музикална прегръдка, изразява това, което е трудно да се каже. Представете си го като саундтрак на онзи момент, когато любовта ви кара да останете без думи. Нека музиката да говори. Гмурнето се в "Talk To Me" и нека песента да бъде вашият глас, когато е трудно да намерите правилните думи. Така песен е като приятел, който е там, за да сподели чувствата, които ви е трудно да опишете", казва Jost. 

Jost е нов артис, свеж диджей и продуцент от Хановър, Германия. Той има страст към музиката още от дете. Jost е дълбоко вдъхновен от изпълнението на Martin Garrix на Tomorrowland през 2013. Оттогава той непрекъснато учи, смесва и качва песни в SoundCloud. Jost от няколко години е във Великобритания, където споделя сцената с Rudimental и много немски артисти като например HBZ и Felix Jaehn. Той е един от основателите и организаторите на фестивала Wonderland в Хановър. От скоро Jost е част от лейбъла Honua Records и мисли да издава още много нова музика. 

От дебюта си през 2016 г. дуото Mentum работи с изпълнители и продуценти като R3HAB, K-391, Mike Perry, Gabry Ponte, KAAZE, Tungevaag и Helion. Продуктивни, амбициозни и непрекъснато развиващи се, Tim и Finn си създадоха име като едни от най-големите независими изпълнители в Норвегия.

jost mentum
Сподели
Свързани новини