Wishlist
Начало / Новини / Jordan Adetunji споделя летния сингъл "KEHLANI"

Jordan Adetunji споделя летния сингъл "KEHLANI"

10 Юли 2024
Jordan Adetunji споделя летния сингъл "KEHLANI"

След широкото признание и милиони стриймвания, британският изпълнител Jordan Adetunji официално обявява подписването си с „300 Entertainment“/ Северна Америка и Warner Records UK като негов глобален лейбъл партньор. 24-годишният изгряващ талант наскоро представи музикалното видео към пробивното си парче „KEHLANI“, ръководено от далновидния режисьор Ovie (Yemi Alade, Davido).

„Партньорството с „300 Entertainment“ беше важно решение за мен“, казва Jordan. „Когато се срещнахме с Kevin, ние говорихме много за развитието на изпълнителите и това ни се стори страхотно и решихме да продължим нашето глобално пътуване!“ Kevin Liles, главен изпълнителен директор на 300 Entertainment споделя „ Jordan е талант, чиято музика надхвърля жанровете. „300 Entertainment“ е изграден върху разпознаването на автентичността на артиста и възможността му да споделя своите дарби със света. Горди сме да си партнираме с мениджърския екип на Jordan и нашето невероятно семейство Warner Records в Обединеното кралство в това артистично пътешествие.“

“KEHLANI” в момента може да се похвали с 25 милиона стриймвания и забележимо достигна номер 3 в класацията на Shazam в САЩ. Енергичната песен е феномен в социалните медии и наскоро влезе в Топ 10 на класацията на Spotify Viral в множество държави – претендирайки за позиция номер 1 в класацията Spotify US Viral 50. Номинираната за награда GRAMMY® изпълнителка Kehlani публикува два видеоклипа в TikTok в подкрепа на песента, която натрупа над пет милиона гледания в платформата.

Говорейки за парчето Jordan  споделя:

„Да създам песен за Kehlani беше лесно за мен, нейната увереност и огромно културно въздействие е нещо, което обичам! Обичам увереността. Особено когато хората правят неща извън нормата и показват огромна амбиция. Когато направих парчето, публикувах фрагмент и записах нов стих и го пуснах навсякъде в рамките на два дни след това! За мен беше толкова логично да пусна тази песен възможно най-скоро.”


Звук без сравнение подхранва възхода на Jordan Adetunji, като креативен изпълнител от Белфаст, Обединеното кралство. Неговият изкусен талант с нотки на хип-хоп, R&B, алтернатива и пост-пънк ангажира и очарова глобалната публика. Опирайки се на своето нигерийско наследство като безкраен източник на вдъхновение, Jordan също смесва елементи от афробийт в своя звуков пейзаж. От дебюта си през 2020 г. Jordan натрупа десетки милиони стриймвания с поредица от любими фенове, включително „Wokeup!“, “Riot” и “Insecure (Love Yourself).” През 2023 г. той достигна нови висоти с независимия дебютен миниалбум „ROCK N’ RAVE“, който породи хитови сингли „YOU & I“ и „INVOLVED“ и събра възторжени отзиви от Rolling Stone, NME, Clash и BBC. Jordan Adetunji е нарушител на правилата, предоставяйки несравним стил с финес, фокус и огън.

 The Voice – We Love Music!    

kehlani jordan adetunji
Сподели
Свързани новини