Wishlist
Начало / Новини / Johnny Depp ще режисира първия си филм от 25 години насам

Johnny Depp ще режисира първия си филм от 25 години насам

17 Август 2022
Johnny Depp ще режисира първия си филм от 25 години насам

Johnny Depp ще застане зад камерата за първи път от 25 години.

Актьорът от „Карибски пирати“, който дебютира като режисьор с филма „The Brave” през 1997 г. , ще режисира и продуцира филм за италианския художник и скулптор Amadeo Modigliani.

Depp споделя пред The Hollywood Reporter, че за него е чест да представи живота на художника на екран. Той описва лентата като универсална човешка история, с която всички зрители могат да се идентифицират.

Depp също така ще продуцира филма с големия актьор Al Pacino и продуцента Barry Navidi. Снимките на проекта ще стартират през пролетта на 2023.

Barry Navidi споделя:
 

„Моя мечта беше да работя отново с Johnny – той е истински артист с невероятна визия да пренесе тази велика история на екрана.“

Филмът е базиран на едноименната пиеса на Dennis McIntyre и е адаптиран за екран от Jerzy и Mary Kromolowski.

Историята се развива в Париж през 1916. Художникът преминава през бурни и изпълнени със събития 48 часа, които ще се превърнат в повратна точка в живота му, като в крайна сметка ще затвърдят репутацията му на артистична легенда.

Личният живот на Depp изпревари професионалната му кариера през последните години поради две нашумели съдебни дела, свързани с бившата му съпруга Amber Heard. Второто дело приключи през юни, когато съдебните заседатели признаха Heard за отговорна за клеветата на Depp и му присъдиха повече от 10 милиона долара.

Johnny Depp Al Pacino нов филм
Сподели
Свързани новини