Wishlist
Начало / Новини / John Legend забрави съпругата си

John Legend забрави съпругата си

16 Март 2021
John Legend забрави съпругата си

Chrissy Teigen, съпругата на певеца John Legend, шеговито отбеляза факта, че той е пропуснал да я спомене в съобщението си с благодарности след получаването на дванадесетата си награда Грами. 

Музикантът взе решението да пропусне церемонията в Los Angeles и да остане вкъщи със семейството си. John разбира, че е победител в категорията "най-добър R&B албум" за Bigger Love, докато е в кухнята в дома си и помага на Chrissy с приготвянето на вечерята. 

Тя запамети момента в социалните мрежи. "John, току що спечели за най-добър R&B албум на годината! Как ще го отпразнуваш?" - казва Chrissy. "Като смеля чесън!" - отговаря той без да се откъсва от задачата си.

По-късно, музикантът използва профила си в Instagram, за да изкаже радостта си от спечелената награда: 
"Толкова съм благодарен, че спечелих 12-тото си Грами днес, 3-то за най-добър R&B албум! Благодаря на всички, които направиха колаборации с мен за #BiggerLove, най-вече на моя голям брат и продуцент @raphael_saadiq. Благодаря на целия ми екип!".

John също сподели, че записването на компилацията по време на пандемията не е било никак лесно.

Да, обаче, музикантът пропусна да спомене съпругата и децата си във въпросния пост, а на нея това никак не й се хареса. "Ехо????" - шеговито коментира тя. 

Малко по-късно, John качи клипче по халат, заснето в кухнята, и го посвети на Chrissy. "Ето така празнуваме нашето Грами тук! Обичам те, @chrissyteigen! Благодаря ти, че ме вдъхновяваш всеки божи ден".

john legend забрави съпругата
Сподели
Свързани новини