Wishlist
Начало / Новини / John Legend със сърцераздирателно послание

John Legend със сърцераздирателно послание

18 Октомври 2020
John Legend със сърцераздирателно послание

John Legend използва профила си в Instagram, за да каже на съпругата си Chrissy Teigen, че е впечатлен от нейната сила след загубата на сина им. 

Певецът и жена му обявиха публично тъжната новина на 30-ти септември, споделяйки, че тяхното трето дете, момче на име Jack, не е оцеляло след хоспитализацията на Chrissy заради обилно кървене. 

От тогава двойката стои далеч от публичното пространство, за да успее да премине през този тежък период. Миналата сряда, обаче, John се завърна на сцената, за да изпее своята балада "Never Break" на наградите на Billboard. 

"Това е за Chrissy" - написа той в Instagram - "Обичам и ценя теб и семейството ни толкова много. Заедно сме минали през най-хубавите и най-лошите моменти. Да гледам как носиш децата ни беше изключително емоционално. Впечатлен съм от силата, която ти показваш през най-трудните моменти. Какъв невеоятен подарък е да можеш да доведеш живот на този свят. Ние сме преживяли чудото, силата и радостта на този подарък, а сега усетихме и колко чуплив е той. Написах тази песен, защото вярвам, че докато сме на тази земя ще продължим да се държим за ръце, ще минем през всяка сълза, през всяко добро и всяко зло, през всяко изпитание. Обещахме си това на сватбата ни преди седем години, а всяко изпитание направи обещанието ни още по-истинско, още по-силно. Нашата любов ще остане. Никога няма да се счупим". 

John добави, че Chrissy е била засипана със съобщения и подкрепа от приятели и фенове. "Хубаво е да знаем, че не сме сами" - каза той.


снимка: Facebook @johnlegend

със john legend сърцераздирателно послание
Сподели
Свързани новини