Wishlist
Tiësto ft. Mabel
Tiësto ft. Mabel
God Is A Dancer
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Йоан-Петър: Не даваме лош пример, а гледаме да образоваме! | E20

Йоан-Петър: Не даваме лош пример, а гледаме да образоваме! | E20

13 Март 2024
Йоан-Петър: Не даваме лош пример, а гледаме да образоваме! | E20

В новия епизод на The Voice Cast с Мари-Никол, гости са любимите на стотици хиляди YouTube потребители – Мартин Светославов - Мъци и Йоан-Петър. Ще видите добре познатите си инфлуенсъри в малко по-различна и по-сериозна от обичайното светлина. С тях развенчахме мита за това милионери ли са родните ни ютубъри и колко всъщност изкарват от така лесното на пръв поглед правене на видеа. А ако останете до края на епизода, ще разберете и с коя песен всеки от тях определи другия в нашето музикално предизвикателство.

Разказаха историята на тяхното запознанство, за това как Мъци помогнал на Йоан при стартиране на кариерата му като създател на на видео съдържание и още интересни случки около турнето, което всяка година организират и всичките им работни срещи и ангажименти.

Определят се като инфлуенсъри, които осъзнават своята отговорност към аудиторията си. И въпреки че съдържанието им е с комедийни нотки, освен че дават на зрителите това, което искат да видят, успяват да преплетат в него и образователна нотка.  Не скриха, че обичат да поспиват до късно, но няма как и да е иначе споделят те, защото работят до малките часове на нощта и без почивен ден. Мъци се определя като работохолик и човек, който не обича да бездейства.

Защо някои родители забраняват на децата си да следят и гледат техните канали? Какво мислят за колегите си инфлуенсъри? Кое според Йоан-Петър е много лошо свързано с контента на някои от големите YouTube канали? Отговорите на тези и още много интересни въпроси можете да откриете тук.

пример Мари-Никол Йоан-Петър Мъци ютубър
Сподели
Свързани новини