Wishlist
Cassö x Raye x D-Block Europe
Cassö x Raye x D-Block Europe
Prada
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / JLo и Ben Affleck се ожениха повторно

JLo и Ben Affleck се ожениха повторно

22 Август 2022
JLo и Ben Affleck се ожениха повторно

Едва месец след като Jennifer Lopez и Ben Affleck сключиха брак на интимна церемония в Лас Вегас, известната двойка отново тръгна към олтара, този пък заобиколена от приятели, семейство и колеги.

Сватбата се проведе в дома на Affleck в щата Джорджия, като този път присъстваха всичките им деца.

Сред звездните гости бяха Matt Damon и съпругата му Luciana, режисьорът Kevin Smith и съпругата му Jennifer, актьорът Jason Mewes и актрисата Jordan Monsanto.

Гостите се придържаха към изцяло бял дрескод.

Ben и JLo се срещнаха за първи път през 2002 г. на снимачната площадка на романтичната комедия „Gigli”. Двойката обяви годежа си през ноември 2002 г. , но през 2004 г. го прекратиха, като обвиниха медийното внимание за краха на връзката им.

Двамата се събраха миналата година, след като през април Jen се раздели с бившата бейзболна звезда Alex Rodriguez. Lopez обяви годежа си с Affleck този април с видео, споделено в нейния бюлетин.

Въпреки, че първата сватба на двойката не беше бляскава, Lopez споделя, че е била най-хубавата сватба, която биха могли да си представят.

Певицата пише в своя бюлетин:
 

Хората са били прави, когато са казали, че всичко от което се нуждаем, е любов. Ние сме толкова благодарни, че имаме това в изобилие, едно ново прекрасно семейство от пет невероятни деца и живот, който да очакваме с нетърпение...Любовта е страхотно нещо, може би най-доброто – и струва си да се чака за нея.

 

сватба Jennifer Lopez Ben Affleck
Сподели
Свързани новини