Wishlist
Начало / Новини / JJ вдига пищна сватба в "Забранена любов"

JJ вдига пищна сватба в "Забранена любов"

19 Октомври 2021
JJ вдига пищна сватба в "Забранена любов"

„Забранена любов“ е песен, посветена на лична история. „Много пъти в живота си срещаме хора, с които общуването е повече от перфектно. Има синхрон в мислите и характерите. Просто се допълвате! Но въпреки това връзката е невъзможна, защото и за двете страни е ясно, че това няма как да прерасте в нещо повече от приятелство. Написах песента на един дъх заедно с мелодията, а думите сами се наредиха в 1 през нощта. На следващият ден, когато я чух се влюбих в нея.“ споделя финалистът от сезон 8 на най-зрелищното шоу на Нова ТВ „Като две капки вода“.

Музиката JJ поверява на талантливия Даниел Широков, на когото разказва за песента, а два дни по-късно инструменталът е готов. По думите на Георги Симеонов работата по „Забранена любов“ се случва с невероятна лекота. Така става и с видео-реализацията на песента. Николай Нанков освен, че режисира видеото, написава и сценария. Това е най-интересният ми видео клип до сега. Ожених се! Във видеото поканих и си партнирам с мои близки приятели, които до един се справиха брилянтно с ролите си. Не сме правили дубли дори. Сами ще видите сцените, все едно бях поканил най-добрите актьори. Това са моите приятели Цветелина Янева, Маги, Джо, Вени, Живко, Илияна, Ели, Мохамед, Джеки, Радо и Гроздан.“разказва JJ.


Атрактивните визии в бохо-джипси стил, запечатани от камерата на Радослав Гочев са дело на стилиста Гроздан Михайлов. Аз като младоженец изглеждам някак възмъжал и това не е случайно. Повече от година тренирам всеки ден и вече започва да си личи. По време на снимките имаше много смешни случки, но тази, която всички помним е момента, в който започва скандала между булката и младоженеца и Живко, в ролята си на водещ, се притичва да види дали сме добре, поглежда ме и казва: „Искаш ли да падна?“ В мига, в който отговорих: „Да!“ той просто се свлече пред масата на младоженците. Не можах да повярвам колко бързо реагира, а аз всъщност се пошегувах. След края на дубъла всички се смеехме неспирно, а той просто стана и каза: Имаме ли го или трябва да го повторим!“довършва разказа от снимачната площадка талантливия изпълнител.

любов сватба вдига пищна забранена
Сподели
Свързани новини