Wishlist
Joezi ft. Coco & Pape Diouf
Joezi ft. Coco & Pape Diouf
7 Seconds
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Jimin не е искал да бъде част от BTS

Jimin не е искал да бъде част от BTS

29 Март 2023
Jimin не е искал да бъде част от BTS

Jimin призна, че първоначално не е имал никаква амбиция да се присъедини към BTS.

27-годишният музикант, който наскоро публикува дебютния си солов албум "Face", разговаря със своя колега Suga за началото на кариерата си в Big Hit Music и как мечтите му са се променили. 

"Първо се присъединих към агенцията като стажант и нямах никаква амбиция да бъде част от групата, тъй като не смятах, че това е моята група. Но заради вас си промених мнението. Помня веднъж, когато осветлението беше изгасено и си бяхме по леглата. Мисля, че се събудихме, защото Namjoon хъркаше, а ти беше на горното легло. Погледна ме и каза "Ти си добър изпълнител, искам да си в нашия екип". Тогава се запали искрата", споделя Jimin.

Suga също си припомни случката и обясни, че е осъзнал, че Jimin може да прави много повече, отколкото му е позволявала агенцията по онова време. 

"Знаех какъв е тонът и гласът ти, когато пееш. Никой от нас не притежава този тон. Усетих, че можеш да станеш изпълнител с уникален глас. Вече знаех и затова ти казах онова. Помислих си "Той трябва да пее, защо го карате да рапира, след като не умее?"

Jimin попита Suga защо е решил да стартира собствено токшоу и той призна, че е бил мотивиран от идеята да даде на колегите си платформа, в която могат да разговарят за собствените си проекти. 

"Ако трябва да съм честен, когато видях колегите ни да правят солови албуми си помислих, че ще трябва да гостувате по предавания за да промотирате албумите, след като излязат, затова реших да създам предаването за вас" , каза Suga. 

 

bts jimin
Сподели
Свързани новини