Wishlist
Начало / Новини / Jessie Ware издава сингъла "Hello Love"

Jessie Ware издава сингъла "Hello Love"

29 Октомври 2023
Jessie Ware издава сингъла "Hello Love"

След като стартира американската част от турнето си "That! Feels Good!" в Чикаго по-рано този месец, Jessie Ware се подготвя за още една монументална стъпка с пускането на новия сингъл "Hello Love". Песента доказва защо Ware е един от най-почитаните, възхищавани и обичани гласове в британската поп музика. Говорейки за песента, Jessie казва:

"За мен "Hello Love" е може би най-сантименталната песен в That! Feels Good! Тя беше пауза от цялата лудост и наистина се гордея с нея. Имам голям късмет, че мога да придружавам много хора през специални вълнуващи моменти от живота им. Мога да изпълнявам "Hello Love" до края на кариерата си. Тя е празник и една от любимите ми песни, които някога съм писала."

По-късно този месец Jessie ще направи своя емблематичен дебют като съдия в новото шоу на ITV в събота вечер "Mamma Mia! I Have A Dream", което стартира на 22 октомври. В шоуто, водено от Zoe Ball, Jessie ще бъде съдия заедно с Alan Carr, Amber Riley и Samantha Barks в търсенето на двама актьори, които да изиграят ролите на Sophie и Sky в постановката на West End на Mamma Mia!

jessie ware
Сподели
Свързани новини