Wishlist
Начало / Новини / Jennifer Lopez не е очаквала предложение за брак от Ben Affleck

Jennifer Lopez не е очаквала предложение за брак от Ben Affleck

13 Април 2022
Jennifer Lopez не е очаквала предложение за брак от Ben Affleck

Jennifer Lopez е била напълно неподготвена, когато Ben Affleck ѝ е предложил брак, докато тя си взимала вана.

Музикалната суперзвезда потвърди миналия петък, че е сгодена за актьора отново, след като преди 18 години отложиха годежа си.

Детайли певицата сподели в нюзлетъра On the JLo, където разкри, че е плакала, когато Ben е поискал ръката ѝ.

"Някога представяли ли сте си, че най-голямата ви мечта се сбъдва? В събота вечерта, докато бях на най-любимото ми място на змята (т.е във ваната), моят красив любим застана на коляно и ми предложи брак. Беше напълно неочаквано за мен и просто погледнах в очите му, докато му се усмихвах и плачех в същото време, опитвайки се осмисля факта, че преди 20 години това се случи отново. Буквално останах без думи и той каза "Това "да" ли е?", а аз му отвърнах "ДА, разбира се, че е "ДА", разказва певицата.

"Нямаше нищо луксозно в цялата случка, но беше най-романтичното нещо, което мога да си представя...просто една тиха събота вкъщи, двама души си обещават винаги да бъдат един до друг. Двама много щастливи хора, които получават втори шанс за истинската любов."

Тя направи и коментар за годежния си пръстен със зелен диамант: "Зеленото винаги е било щастливия ми цвят и сега със сигурност, ще е завинаги така."

Jennifer и Ben са се запознали на снимачната площадка на филма "Gigli" в края на 2001 г. и бяха сгодени в периода ноември 2002 - януари 2004 г. , преди да разтрогнат годежа си.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

View this post on Instagram
jennifer lopez брак предложение ben affleck очаквала
Сподели
Свързани новини