Wishlist
Начало / Новини / Jay-Z сравни Beyonce с Michael Jackson

Jay-Z сравни Beyonce с Michael Jackson

23 Декември 2021
Jay-Z сравни Beyonce с Michael Jackson

По време на появата си в Twitter Space, чийто домакин беше Alicia Keys, рапърът Jay-Z сравни съпругата си Beyonce с покойния Michael Jackson. Той нарече Beyonce "еволюция" на краля на попа.

След изказването на Jay-Z феновете на двете звезди започнаха спор в социалните мрежи, като някои от тях не бяха съгласни със сравнението.

Това не е първият път в който Beyonce бива сравнена с Michael Jackson. През 2015 американския радиоводещ Charlamagne Tha God каза: "Тя е най-великият артист, който нашето поколение е виждало. Имам предвид, че предишното поколение имаше Michael Jackson, но сегашното поколение има Beyonce.  Michael Jackson е бог. Той е легендарен. Той е на съвсем друго ниво. Но Beyonce ще стигне същото ниво. Хората ще гледат на нея по същия начин, както се гледаше на Michael Jackson. Това е самата истина. Хората мразят, когато говоря така, но ще видите в бъдеще. Ще се случи."

Междувременно Beyonce получи номинация за Оскар за трака "Be Alive", който е част от саундтрака на филма "King Richard". Тя също така потвърди, че работи по нова музика.

michael jackson beyonce jay-z сравни
Сподели
Свързани новини