Wishlist
Начало / Новини / Jay-Z и D’Angelo издават общ сингъл тази седмица

Jay-Z и D’Angelo издават общ сингъл тази седмица

10 Януари 2024
Jay-Z и D’Angelo издават общ сингъл тази седмица

Jay-Z и D’Angelo обединяват сили за нова колаборация.

Рапърът и изпълнителят и автор на песни ще издадат сингъла „I Want You Forever" този петък (12 януари).

Според Pitchfork песента е направена за филма "The Book Of Clarence" в партньорство с режисьора и музиканта Jeymes Samuel. Последният описа предстоящия сингъл като „девет минути и 32 секунди абсолютно прочувствено, библейско блаженство“.

Филмът "The Book Of Clarence", който също излиза този петък в САЩ, е написан и режисирана от Samuel. Той също така e продуцент заедно с Jay-Z и други. Двойката преди това е работила заедно по филма на Samuel от 2021 г. "The Harder They Fall".

В предишно прессъобщение Samuel обясни:

„The Book Of Clarence е филм, който исках да направя от много години. Докато работех върху The Harder They Fall и всички други мои проекти, историята и музиката за The Book Of Clarence винаги беше в съзнанието ми. Никога не е имало въпрос дали ще композирам музиката и ще напиша и изпълня саундтрака, както и ще напиша и режисирам филма – всичко беше едно невероятно пътуване, в което едното зависеше от другото. Но също така работих с най-страхотните артисти по нашата песен „Hallelujah Heaven“. Сътрудничеството с Lil Wayne, Buju Banton и Shabba Ranks беше толкова хубаво, всички бяхме на едно мнение.“

Други артисти, които ще се появят в саундтрака, включват Jorja Smith, Doja Cat и Kid Cudi.  

jay-z d’angelo
Сподели
Свързани новини