Wishlist
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Vsichko E Bilo Za Dobro
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Jax се завръща с "Cinderella Snapped"

Jax се завръща с "Cinderella Snapped"

16 Март 2023
Jax се завръща с "Cinderella Snapped"

Мулти талантливата певица и автор на песни Jax прави експлозивно завръщане с нов сингъл “Cinderella Snapped” – наличен вече чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик. Далеч от приказката, песента е устойчив химн (подобно на нейния глобален хит „Victoria’s Secret“) срещу обществените и наложените ни норми. 

„Исках да напиша песен от гледната точка на Пепеляшка, ако тя и всички принцеси пренапишат историите си и променят приказките. Намерението ми беше да вкарам малка доза равенство в историите, с които израснах. Винаги съм се чудила как щях да се формирам, ако всички принцеси, които гледах, имаха повече за цел от това да бъдат спасени от принц.“ – JAX

Jax имаше невероятна 2022 г., подчертана от стремглавия възход на нейния златно сертифициран сингъл „Victoria’s Secret“. Експлозивната песен се оказа невероятна глобална сензация, като спечели над 267 милиона глобални стриймвания от пускането ѝ, нейното дебютно влизане в Billboard Hot 100 и върхове на място #9 в Топ 40 и място #2 на радио Hot AC. Първоначално споделена в TikTok като част от нейната хитова поредица „The Kid I Babysit“, Jax написа „Victoria’s Secret“ като ода за позитивизма на тялото и борбата с тормоза. Нейният личен подход и откровена честност бързо резонираха сред нейните последователи и не само, предизвиквайки движение, на което в крайна сметка отговори самата компания. Тя изпълнява песента на живо в The TODAY Show, The Drew Barrymore Show, Rockin' New Year's Eve на Dick Clark и на музикалния фестивал iHeartRadio 2022 в Лас Вегас, в допълнение към присъединяването към състава за турнето Jingle Ball на iHeartRadio 2022 (включително правейки спирки в Madison Square Garden в Ню Йорк и The Kia Forum в Лос Анджелис). През 2022 г. Jax  взе и музикалната награда на iHeartRadio за “Aвтор на песни на TikTok” в допълнение към номинацията за “Най-добър нов поп изпълнител” на предстоящите музикални награди iHeartRadio за 2023 г.

„Cinderella Snapped“ и „Victoria's Secret“ бележат най-новите сингли в каталога с любими парчета на Jax – включително нейната стопляща сърцето балада „Father“, която е събрала над 230 милиона стриймвания и е коронована сред „най-добрите танци между баща и дъщеря“ песни на всички времена” от The Knot. Междувременно нейният носталгичен химн „Kids“ получи над 1 милион седмични стриймвания в продължение на 21 последователни седмици, зашеметяващия сингъл „Before“ беше определен за „глобален хит“ от Billboard, а дебютният сингъл на лейбъла „Pop“ донесе големи изяви в The Ellen DeGeneres Show, Access Hollywood и др.

jax
Сподели
Свързани новини