Wishlist
Начало / Новини / Jason Derulo и Michael Bublé споделят новия сингъл “Spicy Margarita”

Jason Derulo и Michael Bublé споделят новия сингъл “Spicy Margarita”

26 Януари 2024
Jason Derulo и Michael Bublé споделят новия сингъл “Spicy Margarita”

Мултиплатинените глобални суперзвезди Jason Derulo и Michael Bublé ни разгорещяват в “Националния ден на пикантната маргарита” с горещо ново парче, “Spicy Margarita”. Jason даде ексклузивно интервю за The Voice, което може да гледаш и слушаш тази събота, 27/01, от 10:00 и 17:00 часа по радиото и телевизия. В сигурният хит има семпли от емблематичния сингъл „Sway”  на Dean Martin, който Bublé прослави в дебютния си студиен албум преди повече от 20 години. Версията на Bublé на „Sway“ е натрупала повече от 415 милиона глобални стриймвания до момента.

Първата по рода си музикална колаборация на двете международни икони, оглавяващи класациите - „Spicy Margarita“ следва скорошната поява на Bublé в премиерния епизод на новата подкаст поредица на Derulo Road, като към него се присъединява и Sincere Show. Поредицата е достъпна сега, чрез всички водещи подкасти доставчици.

„Музиката на Michael е основна част от живота ми. И така, пуснах му „Spicy Margarita“ и той веднага се зае с нея. Той попита: „Добре ли е, ако не, аз и моите момчета може да добавим малко оркестрация?“ Аз казах „По дяволите, да!“. „Неговата версия беше невероятна. Беше точно това, което си представях. Има латино усещане с малко бразилски фънк. Наистина се вълнувам всички да го чуят.“ – Jason Derulo


„Корените на това, което правя и което обичам, „Great American Songbook“ – пасват толкова перфектно на всичко, което Jason създава. Смесването на стандартите от старата школа с по-модерен поп звук беше само въпрос на време и знаех, че ако някой щеше да го направи, това щеше да е Jason. Когато го чух за първи път, бях развълнуван, а след това слушах демото и бях поразен. Радвам се, че всички най-накрая ще чуят „Spicy Margarita“ и се надявам да ви хареса толкова, колкото и на нас.“ – Michael Bublé

“Spicy Margarita” поставя началото на една успешна и натоварена година за неуморния Derulo. Сензацията, оглавяваща класациите, ще разкрие завесата на своя проект с 27 песни „Nu King“ на 16 февруари. Проектът ще включва негови предишни хитове и нова музика.

С албума си „Nu King“, планиран да излезе на 15 февруари, Derulo е готов да започне турнето -„Tour“ с дати в Португалия, Казахстан, Швеция, Норвегия, Дания, Франция, Холандия, Люксембург, Белгия, Обединеното кралство, Ирландия, Германия, Австрия, Чехия, Италия, Швейцария и Испания, с дати планирани до юни 2024 г. 

jason derulo michael bublé
Сподели
Свързани новини