Wishlist
Начало / Новини / Jack Harlow анонсира GAZEBO Festival

Jack Harlow анонсира GAZEBO Festival

01 Март 2024
Jack Harlow анонсира GAZEBO Festival

Jack Harlow анонсира GAZEBO Festival – музикален фестивал, на който ще бъде хедлайнер заедно с многократния носител на награди „Грами“ – SZA, на 25-ти и 26-ти май в „Waterfront Park“ в Луисвил. Сред останалите участници са James Blake (DJ Set), Omar Apollo, PinkPantheress, Vince Staples и други.

Двудневното събитие ще включва 26 изпълнения на две сцени и ще подчертае част от местната храна и култура на Луисвил. Местоположението на „Waterfront Park“ уникално съчетава енергията на центъра на Луисвил с повече от 85 акра зелено пространство около река Охайо.

Билетите за фестивала ще бъдат пуснати в продажба в на 8-ми март 2024 г. Специални предварителни продажби за фенове ще започнат на 6-ти март 2024 г. в 10 ч. EST. Обикновените билети за уикенда се предлагат, започвайки от 255 долара. ВИП билетите предлагат достъп до ВИП салон с климатик, първокласни тоалетни, бар и  храна, както и шатра с рекламни материали. Закупилите ВИП билети също ще имат достъп до специални ВИП входни алеи и места в близост до двете сцени. ВИП билетите включват брандирана прозрачна чанта и лимитирана тениска.  За налични видове билети и повече подробности, посетете gazebofest.com.

Част от приходите от всеки билет, както от редица други приходи на място, ще отидат приза различни обществени организации в Луисвил чрез „Jack Harlow Foundation“. Harlow създаде „The Jack Harlow Foundation“ през 2023 г., за да реинвестира, подпомогне и подкрепи организации в родния си град Луисвил. Само през 2023 г. фондациятa е разпределила над 500 000 долара под формата на средства и продукти.

„Jack Harlow е необикновен жител на Луисвил, който продължава да се грижи за родния си град“ – каза кметът на Луисвил – Craig Greenberg. „Това е още един начин, по който Jack подкрепя нашия град и нямам търпение да видя вълнението, което ще създаде този фестивал. Толкова съм благодарен за неговата отдаденост да прави първокласни неща за Луисвил и нашите хора.

„Ние сме изключително развълнувани да подкрепим родния герой на нашия град – Jack Harlow, докато той стартира нов музикален фестивал в „Waterfront Park“ в Луисвил“ –  каза Cleo Battle, президент и главен изпълнителен директор на „Louisville Tourism“. „В допълнение към страхотната музика, посетителите на фестивала ще вкусят от емблематичните атракции на този град, прочутото му наследство и глобална кулинарна сцена.“

GAZEBO Festival е партньорство между две институции в Луисвил – Jack Harlow и Production Simple. „Tixr“ – най-бързо развиващата се независима компания за билети в света, е официалният партньор за продажба на билети на GAZEBO Festival.

The Voice - We love music! 

jack harlow
Сподели
Свързани новини