Wishlist
Alex Parker & Mihaela Marinova
Alex Parker & Mihaela Marinova
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / J Balvin пусна видео към "Verde"

J Balvin пусна видео към "Verde"

20 Април 2020
J Balvin пусна видео към "Verde"

J Balvin продължава да ни разхожда из цветния свят, който е създал в албума си с цветовете на дъгата "Colores". Най-новото попълнение в палитрата клипове на колумбийската звезда е към песента “Verde” или "Зелено".

Визуализацията на регетон парчето с участието на Sky Rompiendo е вече шестата, по която Balvin работи с режисьора Colin Tilley, след “Blanco”, “Morado”, “Rojo”, “Amarillo” и “Gris”.

Сюжетът на клипа много напомня комедията от 1989 г. "Скъпа, смалих децата" с допълнителен приказен приказен елемент. Balvin е направил парти в двора на къщата си и всичко е много зелено - косата му, дрехите му, дори телефонът му е в съответния цвят. И тогава се появява дъга, а с нея и гърненце със златни монети. Изпълнителят си прибира една и за наказание малкият зелен лепрекон, който претендира за собственост над богатството, смалява крадеца до размера на буболечка. После двамата танцуват заедно, а междувременно мъничкият Balvin бяга от различни опасности, като човешките крака и косачка, а накрая за малко да бъде изяден.




Tilley разкри, че следващият клип от поредицата ще бъде на “Azul” ("Синьо") и за него е използвал "вероятно една от най-откачените идеи, които някога съм имал". "Това е една от онези идеи, които много силно намразваш или харесваш. Именно към това се стремим: или ти харесва, или изобщо не ти харесва. Става дума за чувството, което изпитваш към даден цвят, защото когато слушаме музика, виждаме цветове, усещаме цветове, и в това е красотата на музиката", допълва режисьорът.

пусна към видео balvin verde
Сподели
Свързани новини