Wishlist
Начало / Новини / J Balvin пусна “Polo De Tu Vida“

J Balvin пусна “Polo De Tu Vida“

10 Юни 2024
J Balvin пусна “Polo De Tu Vida“

Най-новият сингъл на латино звездата J Balvin е озаглавен “Polo De Tu Vida“ и е създаден заедно с продуцента на регетон хитове Jeremy Ayala. Към тях се присъединява и култовия Chencho Corleone. “Polvo De Tu Vida“ е мощна комбинация от ърбан латино ритми и регетон, а характерното за Balvin звучене и музикалната му гъвкавост проличават, създавайки нова свежа класика. “Polo De Tu Vida“ е най-новото издание от следващия дългоочакван проект на Balvin. Отличителният глас на Corleone допълва перфектно енергичното изпълнение на Balvin. Това е третото сътрудничество между двамата след едноименния албум на Balvin, Jose.

Най-новият сингъл е придружен от кинематографичен шедьовър, режисиран от Patricia Alfonso и продуциран от Eat My Shorts, които вече са си сътрудничили с Balvin за “Triple S“, “Amigos“, “Dientes“ и “Nivel de Perreo“. Зашеметяващите футуристични визуализации проследяват Balvin и Corleone в Музея на бъдещето в Дубай и Balvin стана първият изпълнител, заснел музикален клип в пространството.

Европейската част от турнето на J Balvin, „Que BuenoVolver a Verte“, приключи в O2 Arena в Лондон в сряда, 5 юни. Без никакви признаци на забавяне, Balvin продължи да гради забележителна година с незабравимо и дългоочаквано завръщане на главната сцена на фестивала за музика и изкуства Coachella, като изнесе едно от най-добрите изпълнения за уикенда и даде старт на международното си турне.  То премина през повече от 16 държави, включително Германия, Швейцария, Австрия, Италия, Нидерландия, Испания, Португалия и др., като в Кьолн бяха разпродадени няколко вечери.

нов сингъл j balvin polo de tu vida
Сподели
Свързани новини