Wishlist
Начало / Новини / Израел моли Taylor Swift да открие изчезнала тийнейджърка

Израел моли Taylor Swift да открие изчезнала тийнейджърка

08 Ноември 2023
Израел моли Taylor Swift да открие изчезнала тийнейджърка

Израел помоли Taylor Swift за помощ, за да открият изчезнала тийнейджърка, която е в неизвестност от атаката на Хамас насам.

Външното министерство на Израел публикува съобщение в официалния си акаунт в X/Twitter, за да помоли Taylor да локализира Roni Eshel, която е огромна фенка на певицата. 

"Roni Eshel, на 19 години, която е огромна фенка на Swift е в неизвестност от клането на 7 октомври насам. За семейството на Roni ще значи много, ако Taylor използва нейната платформа, за да призове Roni да се завърне."

Според The Times of Israel момичето е част от израелските отбранителни сили от година и два месеца, където е работила като един от комуникационните наблюдатели във военна база близо до кибуца Нахал Оз. Тя беше част от екипа войници, които наблюдават камерите, поставени на високотехнологичната бариера, пробита от Хамас.

В друга публикация, министерството пише към Swift: "Израелските фенове носят гривни с името на Roni по време скринингите на турнето на Taylor, за да повишат осведомеността и да помогнат да върне Roni у дома. Моля, използвайте вашата платформа с милиони последователи, за да ни помогнете да намерим Roni и да я върнем у дома.”

Според NBC News, броят на жертвите в Израел остава около 1400. Броят на убитите в Газа надхвърли 10 000 според Министерството на здравеопазването.
 

taylor swift
Сподели
Свързани новини