Wishlist
Начало / Новини / Изкуственият интелект заблуди майката на Katy Perry

Изкуственият интелект заблуди майката на Katy Perry

07 Май 2024
Изкуственият интелект заблуди майката на Katy Perry

Две снимки на Katy Perry създадени от изкуствен интелект успяха да заблудят аудиторията в интернет днес.

По-рано днес множество музиканти, актьори и артисти присъстваха на Met Gala 2024. Един човек, който обаче не присъства, беше Katy Perry. Въпреки отсъствието ѝ, нейни снимки, генерирани от ИИ, станаха популярни в X/Twitter, изобразявайки я в рокли с горска тематика.

Няколко часа след публикуването на първата снимка, Perry сподели в Instagram снимките, заедно с екранна снимка на разговор, който е провела с майка си, която е повярвала, че снимките са истински.

„Хах, мамо, изкуственият интелект хвана и теб, ВНИМАВАЙ!“, отговори тя на майка си, която ѝ изпратила съобщение: „Каква прекрасна рокля, все едно си на Парада на розите“.

Публикацията на Perry беше озаглавена: „Не можах да стигна до MET, трябваше да поработя.“ На последния слайд от публикацията си Perry сподели заглушено видео, на което сякаш записва нова песен в студиото.

Публикацията идва, след като Perry намекна за завръщането си с предстоящ сингъл, който тя описа като „една от най-големите ѝ“ досега. Повече подробности около сингъла все още не са разкрити.

Perry издаде своя шести и най-нов студиен албум, „Smile“, през 2020 г.
 

The Voice - We Love Music!         

katy perry met gala изкуствен интелект
Сподели
Свързани новини