Wishlist
Начало / Новини / Iskrata се завръща с взривоопасен нов проект

Iskrata се завръща с взривоопасен нов проект

15 Юли 2022
Iskrata се завръща с взривоопасен нов проект

Повече от две години прекара Iskrata извън музикалната сцена като солов изпълнител. Докато пазеше медийна тишина, един от най-добрите български хитмейкъри премина през трънливи пътища, репетиции, тренировки и дълги нощи в подготовка на новата си музикална визия.

“Черният Път” е първият резултат от това ново начало - сингъл, подписан със запазената му композиторска висококачествена марка, но и обновената му концепция на изпълнител със силна, безкомпромисно наелектризираща и смислена музика. 

“Работя с нов екип от мотивирани и млади професионалисти, с които изпитваме взаимен глад за по-добра музика и музикална индустрия у нас. Чувствам се зареден с енергия, готов за завръщането ми на сцената като соло изпълнител и, най-важното, свободен. Толкова свободен, че имах желанието да пусна бунтарска песен - “Черният Път”. П.С. След него идва и мини-албум..” - споделя Iskrata.

Видеоклипът към песента излиза днес (15/07) в 16:00 ч. в телевизионния ефир и официалния YouTube канал на Iskrata. Режисиран и заснет от талантливия Емануил Алберт и неговия екип, той разказва отделна сюжетна линия от тази на парчето, която определено си заслужава да се види..

Официалната премиера на аудиото на “Черният Път” пък е днес (15/07), в 10:00 ч. в радиоефира и всички дигитални стрийминг платформи.

нов завръща проект iskrata взривоопасен
Сподели
Свързани новини