Wishlist
Начало / Новини / INNERGLOW представя нов страхотен сингъл и видео към “Hurt Ya” с поглед към дебютния си албум

INNERGLOW представя нов страхотен сингъл и видео към “Hurt Ya” с поглед към дебютния си албум

14 Ноември 2021
INNERGLOW представя нов страхотен сингъл и видео към “Hurt Ya” с поглед към дебютния си албум

Все по-популярната българската поп рок група INNERGLOW представя новата си песен “Hurt Ya” със свежо и стилно видео към нея, което пасва идеално на настроението и звученето на парчето. Ритмично, танцувално, зареждащо и мелодично, по запазената марка на банадата, “Hurt Ya” е последният сингъл на INNERGLOW преди издаването на дебютния им албум. Песента съчетава поп, диско и фънк влияния с обичайната за тях рокаджийска основа, а текстът разказва за една приключила любов и за последиците от нея - за желанието на двама души да продължат напред без да нараняват другия, дори когато това изглежда невъзможно. 

Песента е визуализирана перфектно от Electricity Production с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров – екипът, който работи и по предишните клипове на INNERGLOW - “Chained In Love”, “So Long” и “Start Over”. Звезда във видеото, наред с момчетата от бандата начело с вокалиста Тодор Ковачев, е младата актриса Патриция Господинова. 

Видеото показва едно безкрайно преследване между двама души, които са се разминали фатално в любовта, а как завършва то – всеки може да реши сам, защото видеото оставя зрителя с “почти” отворен финал. 

В навечерието на есента и с пускането на “Hurt Ya”, групата насочва вниманието си към  своя дебютен албум. След песни като “Chained In Love”, “So Long”, “Little Magnets”, “Start Over”, “Lost” и техните видеоклипове, INNERGLOW продължават да се радват на силно присъствие в телевизионния и радиоефир. Те успяха да наложат разпознаваемото си звучене и собствен стил и неслучайно се радват на толкова голяма подкрепа – както на концертите си на живо това лято, така и в каналите на бандата във Facebook и YouTube.

В момента текат последни приготовления по подготовката на първия авторски албум на групата, а момчетата вече няма търпение да го представят пред всички любопитни да го чуят. 

Те ще гостуват идната седмица в радио и телевизия The Voice, за представят "Hurt Ya". Очаквайте скоро интервю.

сингъл към представя видео албум нов страхотен поглед дебютния innerglow hurt
Сподели
Свързани новини