Wishlist
Начало / Новини / #InfluenceMe с Ева стартира тази събота!

#InfluenceMe с Ева стартира тази събота!

30 Септември 2021
#InfluenceMe с Ева стартира тази събота!
В есенния медиен сезон The Voice TV стартира чисто ново предаване, скачайки смело върху гребена на инфлуенс вълната - #InfluenceMe с Ева. Предаване, което ще отговори на нарастващия интерес на младите хора към инфлуенсърството. Какви умения са нужни и какви са тайните на тази професия? 

Пред GoPro камерата на нашата Ева ще отговaрят български популярни личности с много последователи в социалните мрежи. Всяка седмица в предаването ще гостува различен топ инфлуенсър от YouTube, Instagram или TikTok, а Ева ще направи достъпни за всички тайните на това така популярно занимание - инфлуенсърство.

В предаването ще има и много предизвикателства! Всеки гост ще предизвиква следващия да направи нещо щуро, забавно и интересно, без да знае кой ще застане пред камерата на Ева.

Големият старт е тази събота, 02 октомври, от 16:00 часа. В пилотния епизод ще видим DENI (Денислав Димчев) и ще разберем в какви приключения ще се впуснат с красивата ни и много чаровна водеща.
Гледай #InfluenceMe с Ева всяка събота от 16:00 часа, с повторение в неделя от 12:00 часа. А всички епизоди очаквай и в сайта ни, след повторението в ефир, както и в нашия профил във Vbox7. Записи на всички предавания с гости може да откриеш в секция "Програма -> Предавания".




тази стартира ева събота influenceme
Сподели
Свързани новини