Wishlist
Начало / Новини / Imagine Dragons представиха сингъл към хитова научнофантастична игра

Imagine Dragons представиха сингъл към хитова научнофантастична игра

22 Септември 2023
Imagine Dragons представиха сингъл към хитова научнофантастична игра

Imagine Dragons представиха сингъл към хитовата научнофантастична игра Starfield™, озаглавен "Children of the Sky (a Starfield song)". За песента фронтменът на Imagine Dragons и запален почитател на игрите, Dan Reynolds, коментира:

"Bethesda създаде емблематични игри, които сме играли през по-голямата част от живота си, и за нас е чест да си сътрудничим по музиката за Starfield. Песента, както и играта, задава някои от най-трудните въпроси, с които се сблъскваме като хора, опитващи се да намерят своето място във Вселената."

Композиторът на Starfield, Inon Zur, заяви: “Групата направи невероятна, емоционална и запомняща се песен, а аз се присъединих към тях в създаването на мотива на Starfield в произведението. Надявам, че феновете на групата, както и геймърите от цял свят, ще го намерят за толкова вълнуващ, колкото го чувстваме всички ние."

Starfield е първата нова вселена от Bethesda Game Studios от над 25 години насам. В тази ролева игра от ново поколение, която се развива сред звездите, може да създадете какъвто искате герой и да изследвате с несравнима свобода, докато се впускате в епично пътешествие, за да отговорите на най-голямата загадка на човечеството. Играта ще се появи в магазините и онлайн в сряда, 6-ти септември 2023 г.

imagine dragons
Сподели
Свързани новини