Wishlist
DAVID GUETTA & BEBE REXHA
DAVID GUETTA & BEBE REXHA
I'M GOOD (BLUE)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Iggy Azalea проговори за менталното си състояние

Iggy Azalea проговори за менталното си състояние

10 Август 2019
Iggy Azalea проговори за менталното си състояние

Iggy Azalea открито проговори за времето, в което е обърнала сериозно внимание върху менталното си здраве.

Преди две години мениджърският й екип я посъветвал да потърси помощ и да се погрижи за личния си живот, след целия период на трудности. 

 

През 2016-та рапърката прекрати по неприятен начин отношения с бившия си годеник Nick Young. Серия от скандали и лъжи помрачиха връзката им и това повлия на състоянието й. 

Последва дълга професионална пауза, но след нея тя се завърна с нови сили и с редица успешни проекти като Started и Sally Walker. 

 

Сега, в интервю за Cosmopolitan, звездата пояснява защо е решила да отстъпи и да потърси подкрепата, от която се нуждае.

”Аз просто не можех да функционирам на такова интензивно ниво. Където си казваш: ‘О, спри се, не управлявай ти.” - добавя тя и признава, че е прекарала 2 седмици в сеанси с терапевт. Обсъждали са всичко, което се случва в живота й, включително детството и “невъзможността за справяне с прекомерна критика от тролове”. 

 

 

29-годишната рап сензация е осъзнала, че да бъде популярна на ранна възраст е рефлектирало върху психиката й.

“Цялата ситуация беше поразителна. Внезапно ставаш изключително разпознаваема, за няколко месеца.” - обяснява тя. 

 

За щастие, съумява да се справи с предизвикателствата, а в момента дори ентусиазирано чака гръмкото си завръщане с новия албум In My Defense. 

“Получаваш повече удари, отколкото смяташ, че можеш да понесеш, без значение какво правиш. Грабваш възможностите си и си готов да драпаш със зъби и нокти. И аз лично няма да спра да се боря и за секунда за втори шанс, ако са ми го дали.” - категорично заявява Azalea.

 

iggy azalea състояние проговори менталното
Сподели
Свързани новини