Wishlist
Coyot
Coyot
Love Myself On The Weekend
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ицо Хазарта и Nescafe 3in1 търсят теб

Ицо Хазарта и Nescafe 3in1 търсят теб

30 Януари 2020
Ицо Хазарта и Nescafe 3in1 търсят теб
Чу ли новината? Ицо Хазарта и NESCAFE 3in1 търсят най-талантливите хора в България! Ако си навършил 16 години, можеш да се включиш в предизвикателството до 15 март. Време е да забравиш за предразсъдъците и да разбиеш представите на всичките си роднини и приятели за себе си. Имаш скрит талант? Тогава действай! За да участваш трябва да запишеш на видео своя талант, независимо в каква област е той - гейминг, музика, танци, спорт, изкуство, наука и т.н.

Включи се в кампанията на NESCAFE 3in1 и Ицо - „Разбий представите, покажи таланта си“, и покажи на света какво можеш. Трябва да запишеш видео с твоето умение и да го споделиш в плейлиста Nescafe3in1#chatberofeyoujudge. Вдъхнови всичките ти познати да гласуват точно за твоето видео и талант и може да спечелиш 2020 лв, за да осъществиш своя мечта.




Хазарта пръв даде пример и разкри своя талант – владеенето на гръцки език. От известно време той посещава уроци по езика и вече може свободно да се изразява на него. Ицо заляга над уроците и винаги е споделял, че за да бъдеш успешен, трябва положиш много труд и постоянство.

Така че – действай смело и покажи най-доброто от себе си! Повече информация и правилата на играта ще намериш на nescafe.bg


#Nescafe3in1 #chatbeforeyoujudge


теб ицо хазарта nescafe 3in1 търсят
Сподели
Свързани новини