Wishlist
Начало / Новини / HELL ENERGY Fest събира на една сцена Dim4ou и F.O., a 100 Kila ще взриви публиката с уникално шоу с гайдари

HELL ENERGY Fest събира на една сцена Dim4ou и F.O., a 100 Kila ще взриви публиката с уникално шоу с гайдари

13 Декември 2019
HELL ENERGY Fest събира на една сцена Dim4ou и F.O., a 100 Kila ще взриви публиката с уникално шоу с гайдари

Броени часове преди най-големия хип-хоп фестивал в България, организиран с подкрепата на енергийната напитка HELL ENERGY, организаторите издадоха някои от подготвените изненади. Феновете на бързите рими и хапливите текстове ще могат да видят за първи път отново на една сцена Dim4ou и F.O.. Вратите на HELL ENERGY Fest 2019 ще отворят в 21 ч., а нощта обещава да продължи до малките часове в неделя.


100 Kila е подготвил специално едночасово шоу, в което освен неговият балет ще се включат и гайдари. Една от най-големите загадки на вечерта безспорно ще е дали Dim4ou и F.O. ще изпълнят заедно песента си „Big MEECH”. Повечето хип-хоп артисти, част от програмата на HELL ENERGY Fest 2019, ще изпеят съвместните си колаборации, но и ще представят най-новите си парчета. 


Разбира се, феновете на хип-хопа ще могат да се насладят и на тежките бийтове и едни от най-хапливите социални рими с класиките на SPENS, NDOE и Alex P. Сред другите имена, които ще открият HELL ENERGY Fest 2019, са 100 Kila, Dim4ou, Boro Purvi, SKILLER, F.O & Peeva, Madmatic и много други. Като DJ съпорт в програмата на това първо издание на хип-хоп фестивала се включват DJ Ray Bon и DJ Chukee, а за танцувалното настроение на всички фенове ще се погрижат от Shine Formation.


Мащабното хип-хоп събитие обещава да продължи поне до 4 ч. сутринта, като за всички посетители са подготвени много награди, специално шоу на момичета с кокили, уникални визуални решения за сцената, както и вълнуващ HELL корнер.


energy една сцена шоу 100 fest hell събира dim4ou kila взриви публиката уникално гайдари
Сподели
Свързани новини