Wishlist
Начало / Новини / Hauser с нов сингъл и предстоящ солов албум

Hauser с нов сингъл и предстоящ солов албум

12 Август 2022
Hauser с нов сингъл и предстоящ солов албум

Mеждународната суперзвезда HAUSER представя динамичния си нов сингъл и музикален видеоклип „Let's Get Loud“, най-новата песен от предстоящия му солов албум THE PLAYER, който ще излезе на 16 септември. Подобно на последните му песни „Livin La Vida Loca” и „Quizás, Quizás, Quizás” с участието на известната американска цигуларка Caroline Campbell, новото парче е пълно с енергия и майсторско звучене от царя на виолончелото. Това е вълнуващ прочит на денс химна на Jennifer Lopez със звучни клаксони и хипнотични мелодии.

„Тази песен е изпълнена с толкова дух – с онази типична латино страст. Включихме много класически елементи, които няма да намерите в оригиналната версия“ , казва HAUSER.

THE PLAYER, който се отличава с акомпанимент от Чешкия национален симфоничен оркестър, дирижиран от Steven Mercurio, умело съчетава съвременните хитове с вечни класики в обичайния стил на HAUSER. В новата си колекция той отдава почит към стария Холивуд и класически рокендрол величия като Elvis и Dean Martin, които са вдъхновили голяма част от новия му стил.

След невероятния 10-годишен период като част от 2CELLOS, музикантът започва нова ера като солов артист. Чрез THE PLAYER той предстои да донесе нова вълна музика за виолончело на феновете си навсякъде по света, използвайки своите новаторски музикални умения и неустоима харизма.

Hauser солов албум 2CELLOS
Сподели
Свързани новини