Wishlist
Начало / Новини / Harry Styles изпя две нови песни на Coachella

Harry Styles изпя две нови песни на Coachella

18 Април 2022
Harry Styles изпя две нови песни на Coachella

Harry Styles представи две нови песни на музикалния фестивал Coachella.

28-годишният изпълнител беше хедлайнер на фестивала, който се състоя в Empire Polo Club в Индиоу, Калифорния. Той изпълни парчетата "Boyfriends" и "Late Night Talking" от предстоящия си трети самостоятелен албум "Harry's House".

Harry се обърна към публиката с думите: "През следващите 80 минути, нашата работа е да ви забавляваме. Обещавам ви, че ще направим всичко по силите си. А вие пък имате само една задача - да се забавлявате колкото се може повече. Искам да бъдете такива, каквито винаги сте искали тази вечер."

По време на изпълнението на Harry, певицата  Shania Twain се присъедини към него за две песни -  "Man! I Feel Like a Woman!" и "You're Still The One".

"Тази жена ме научи да пея. Също така ме научи, че мъжете са боклуци", каза Harry за Shania.

"Поразена съм, какво да кажа? Не, наистина, аз съм ти фен, разбира се. Знам, че когато пишех тази песен, ти си бил още малко дете. Това е сбъдната мечта и е доста сюрреалистично да съм тук в момента, за да пея тази песен с теб. Мисля, че съм просто влюбена, а тези песен е изцяло за любов. Така че нека просто пеем за любов", отвърна певицата.

По-късно тя публикува снимки и клипове от участието им в своя Instagram профил.

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain)

View this post on Instagram
harry styles coachella нови песни изпя две
Сподели
Свързани новини