Wishlist
Ariana Grande
Ariana Grande
we can't be friends (wait for your love)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Хари Стайлс има нова любов в живота си

Хари Стайлс има нова любов в живота си

28 Септември 2023
Хари Стайлс има нова любов в живота си

Хари Стайлс има нова любов в живота си. През уикенда носителят на Грами беше забелязан да се държи за ръце с актрисата Тейлър Ръсел, докато бяха в кафе в Северен Лондонпише People. Двамата бяха забелязани за първи път от фенове през юни и слуховете за запознанство започнаха, когато Стайлс присъства на премиерата на пиесата на Ръсел „Ефектът“ в Националния театър в Лондон. След представлението двамата бяха видени да се прегръщат и разговарят с приятеля на Стайлс Джеймс Кордън и съпругата му Джулия Кери, които също присъстваха на пиесата.

Новината за Стайлс и Ръсел идва малко след като феновете се чудеха дали той е възобновил романса си с бившата си приятелка Оливия Уайлд. Още през август беше видян да показва татуировка, която гласи "Оливия". По-рано тази година Стайлс също предизвика слухове за любов с модела Емили Ратайковски, след като двамата бяха заловени да се разпускат след едно от неговите шоута Love on Tour в Токио.

Потенциалният им роман идва месеци след нашумялата връзка на Стайлс с Уайлд. Двамата се разделиха миналия ноември поради "различни приоритети". През февруари източник твърди, че Хари се среща с нов човек. „Хари се вижда с някого. Той ще положи много усилия, за да запази самоличността й в тайна след цирка около връзката му с Оливия“, каза източникът пред Daily Mail. „Но близките му кръгове знаят за романса. Въпреки че е рано, нещата изглежда вървят добре.“

Встрани от любовния си живот, Стайлс приключи своето огромно успешно второ соло турне, Love on Tour, след почти две години на пътуване по света.

гадже Хари Стайлс
Сподели
Свързани новини