Wishlist
Начало / Новини / Halsey с естествената си визия

Halsey с естествената си визия

28 Април 2020
Halsey с естествената си визия

Halsey сподели в социалните мрежи селфи с естествената си визия по време на карантината. И да, признаваме, че изглежда зашеместяващо.

"Точки и слънчеви лъчи" написа поп звездата към снимката, на която носи червена дреха, може би рокля, на бели точки и с голи рамене, с бяла лента за коса на главата в контраст с тъмната й, къдрава коса. Лицето й изглежда не е гримирано, защото се виждат многото й лунички.

Докато е в социална изолация в дома си заради коронавируса, певицата използва акаунта си в Instagram и за добра кауза - в Деня на Земята (22-и април) тя публикува своя гола снимка, която веднага грабна вниманието на медиите. Нейната цел беше да накара хората да обърнат внимание на посланието й за по-устойчив и екологично чист живот, който да пази планетата ни.

Преди няколко дни Halsey участва и в концерта “Jersey 4 Jersey”, който събираше средства за фонда за подпомагане на Ню Джързи по време на епидемията. Тя изпълни "Finally // Beautiful Stranger" от албума си “Manic”, който излезе миналата година.



Снимка: Instagram 




halsey визия естествената
Сподели
Свързани новини