Wishlist
Gims & Maluma
Gims & Maluma
Hola Senorita (Maria)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Halsey отрича арест

Halsey отрича арест

02 Юни 2020
Halsey отрича арест

Halsey отрече информацията, че е била арестувана при сблъсъците между полиция и протестиращи в Лос Анджелис.

Певицата е само една от многото знаменитости, които се включиха в протести в различни части на САЩ, провокирани от поредното убийство на чернокож от полицаи. Изпълнителката на "Without Me" използва социалните мрежи, за да успокои феновете си, че е на сигурно място, след като кметът на града обяви полицейски час, за да не излизат хората по улиците. В поредица от туитове Halsey обясни, че е помогнала на други активисти да намерят безопасно място по време на безредиците.

По думите й срещу протестиращите, сред които е била и тя, са използвани гумени куршуми, сълзотворен газ и заплахи. Според нея обаче хората са демонстрирали мирно и не са провокирали реакцията на служителите за борба с безредиците.

Певицата призова и да се правят дарения за организации, които помагат да се плати гаранцията на арестуваните протестиращи. Демонстрациите в САЩ бяха провокирани от смъртта на чернокожия George Floyd, който почина при арест в Минеаполис миналата седмица, а случаят отново предизвика масово недоволство срещу расизма в Америка.

В протестите на различни места се включиха много знаменитости, сред които Yungblud, Ariana Grande, Camila Cabello и Shawn Mendes. Световни звезди като Beyonce и Rihanna призоваха за справедливост в социалните мрежи.



halsey арест отрича
Сподели
Свързани новини