Wishlist
Начало / Новини / Гордите се сблъскват с нова криза в “Игри на волята”

Гордите се сблъскват с нова криза в “Игри на волята”

Зрелищна битка между трите племена ще определи новите обитатели на териториите

07 Октомври 2024
Гордите се сблъскват с нова криза в “Игри на волята”

Нови сътресения очакват племето на Гордите в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Един от лидерите на отбора Димитър ще бъде изпратен в изгнание на Блатото, а неговото място ще бъде заето от младата студентка Миряна, която Силните избраха да спасят след правилното си предположение на кастинг битката в събота.

Спорове за капитанското място пък ще изведат на преден план и първите пробойни във водещите коалиции при Жълтите и Зелените, давайки шанс на изолирания бизнесмен Кралев и плувкинята Виктория трайно да се намесят в борбата за надмощие.

@official.igri.na.voliata 😬 Силните избраха да пратят Димитър в изгнание и да спасят Миряна. ​ 🤨 Ролята на Пелипенко в тази операция обаче не е убягнала на лидера на Зелените Раду, който е изключително разочарован от новото попълнение на отбора си! @radu.suleac #игринаволята #игринаволята6 #игринаволята2024 #igrinavoliata2024 #igrinavoliata #igrinavoliata6 #RalitsaPaskaleva #DimoAleksiev #novatv #novabg #Bulgaria #дръзки #силни #горди #следигрите #sledigritepodcast #radu #раду ♬ original sound - Игри на волята

Битката за територия ще противопостави Дръзките, Силните и Гордите в многокомпонентен сблъсък с морски и сухопътни елементи, където правилната стратегия и бърза мисъл ще играят ключова роля за крайната победа.

Кой ще завземе Резиденцията, как изгнаниците ще посрещнат Димитър и ще успее ли Кралев отново да извоюва лидерството в племето си, гледайте в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.

Игри на волята Игри на волята 6 Дръзките Силните Гордите Блатото
Сподели
Свързани новини