Wishlist
Ella Henderson ft. Rudimental
Ella Henderson ft. Rudimental
Alibi
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / GAYLE РАЗКРИ ДЕБЮТНИЯ СИ МИНИ АЛБУМ

GAYLE РАЗКРИ ДЕБЮТНИЯ СИ МИНИ АЛБУМ

23 Март 2022
GAYLE РАЗКРИ ДЕБЮТНИЯ СИ МИНИ АЛБУМ

Певицата и автор на песни Gayle, която нашумя с платинено сертифицирания хит "abcdefu", пусна дългоочаквания си дебютен мини албум "a study of the human experience volume one".

Албумът разкрива характера на 17-годишната певица от Нашвил, както и неподправения ѝ стил на писане. EP-то включва глобалния хит ""abcdefu", който държи 5-то място в BILLBOARD "HOT 100", продължението "ur just horny", както и разбиващия нов сингъл "luv starved".

"Когато бях по-малка, имах представа в главата си каква ще съм, когато порасна, как ще се държа, обличам, какъв тип приятели ще имам и нещата, които не бих направила, докато не се омъжа на 21. След това пораснах и не направих нищо от това. За известно време не знаех защо нещата, най-важни за мен когато бях малко, вече не бяха важни. Тогава осъзнах, че това, което искам от живота, се променя и няма нищо лошо. a study of the human experience volume one е за житейските ми преживявания и преживяванията на онези, с които работих по този проект. За мен да пораснеш е правенето на грешки и ученето от тях. Понякога е гадно, че трябва да направя толкова много, за да се науча", казва младата звезда за мини албума.

Пълният списък с песните от албума, вижте тук:

1. luv starved

2. abcdefu

3. sleeping with my friends

4. ur just horny

5. e-z (feat. UPSAHL and Blu DeTiger)

6. kiddie pool



албум разкри мини дебютния gayle
Сподели
Свързани новини