Wishlist
Начало / Новини / FYRE стана баща

FYRE стана баща

Първородният му син се казва Богдан

14 Септември 2024
FYRE стана баща

Супер популярният рапър FYRE е станал баща преди броени дни. Това разкри той в Intagram, където публикува кадри с неговата съпруга Никол и новороденият им син - Богдан Павлов. Щастливото събитие се е случило на 10 септември, а текстът към снимките гласи:

🙏🏻 Благодаря Ти, Боже, че чуваш и отговаряш на молитвите ми! 🙏🏻☦️
📌 На 10.09 на този свят се появи първородният ни син - Богдан Павлов! 👶🏻🔥
☝🏻 Първото нещо, което направих беше да отида в Църквата и да се моля за него и майка му и да благодаря на Бог за най-големия дар в живота ми - да стана баща! 🕯️ Иконата, пред която запалих свещичките е същата, пред която майка ми ме водеше като малък в Храма и ме учеше да благодаря на Св. Богородица и Исус и да ги моля да ни пазят. Вътрешно в този дъждовен ден вярвам, че някъде там горе тя гледаше и се радваше за своето първо внуче…🙏🏻♥️
📌 Второто нещо беше да купя букет цветя и няколко кутии бонбони и на път към болницата да черпя всеки срещнат човек… 😁
☦️ Когато преживеете чудо, за което сте се молили на Бог, не забравяйте после да Му отдадете славата. Слава Тебе, Господи! 🕯️☦️

Приятели, колеги и фенове на хитовия изпълнител веднага отправиха пожелания под публикацията. Сред тях са V:RGO, moneystaxs, Костадин Колев, Радостин Кузманов.и още.

"Бъдете живи и здрави и благословени, брат, честита ви душица, нека ви е вдъхновение, сила, мотив и възможност да давате прекрасен пример, което така или иначе вече правите, но сега и като тричленно семейство (минимум) хахах 🎊🎉🎉😁❤️❤️❤️❤️❤️❤️", пише V:RGO под публикацията.

Огнян Павлов, както е истинското име на FYRE, има зад гърба си серия от успешни албуми, сингли и колаборации. Последният му албум е със заглавие "Откровение III: Новорождение". Неговите хитове неведнъж са се превръщали в TikTok трендове и са се изкачвали по върховете на класациите. "Paralia", която е и с негово участие, се превърна в български хит №1 за 2022-ра година. В края на май FYRE бе гост в The Voice Cast с Мари-Никол.

Екипът на радио и телевизия The Voice пожелава на FYRE и неговата съпруга Никол много здраве, семейно щастие и успехи!

The Voice - We Love Music

баща fyre Огнян Павлов Никол Павлов Богдан Павлов
Сподели
Свързани новини