Wishlist
Jax Jones ft. Ina Wroldsen
Jax Jones ft. Ina Wroldsen
Breathe
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Flowdan, Lil Baby и Skrillex споделиха сингъла "Pepper"

Flowdan, Lil Baby и Skrillex споделиха сингъла "Pepper"

17 Октомври 2023
Flowdan, Lil Baby и Skrillex споделиха сингъла "Pepper"

След одобрението от страна критици и фенове на предишните сингли “Rumble” и “Badders”, Skrillex и Flowdan продължават да разгръщат съвместната си мощна динамика в третата си колаборация – “Pepper”. С участието на хип-хоп мегазвездата Lil Baby, новият разбиващ сингъл обединява най-страхотните гласове с последователния иновативен продуцент.

“Pepper” черпи продуцентски влияния както от южняшкия рап, така и от британския дрил, за да предостави на двамата вокалисти перфектния фон, върху който да отприщят своите изключителни гласове. Flowdan и Lil Baby допринасят за покачване на нивото на интензивност над обединяващата продукция на Skrillex.

Слушайте новия сингъл на Flowdan, Lil Baby и Skrillex“Pepper”, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Песента е свързана с предстоящия боксов мач в тежка категория между камерунско-френския ММА боец Francis Ngannou и шампиона на WBC в тежка категория Tyson Fury на 28-ми октомври и е придружена с нов музикален видеоклип, режисиран от базираната в Лос Анджелис компания за креативно съдържание London Alley.

skrillex lil baby flowdan
Сподели
Свързани новини