Wishlist
Rosalía ft. The Weeknd
Rosalía ft. The Weeknd
La Fama
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / FISHER, Chris Lake и диджей Sante Sansone се обединиха за нова версия на класиката "Somebody That I Used to Know"

FISHER, Chris Lake и диджей Sante Sansone се обединиха за нова версия на класиката "Somebody That I Used to Know"

12 Февруари 2024
FISHER, Chris Lake и диджей Sante Sansone се обединиха за нова версия на класиката "Somebody That I Used to Know"

Номинираният за "Грами" музикант FISHER, продуцентът Chris Lake и италианският диджей Sante Sansone се обединиха за "Somebody (2024)" - горещо очакваната им версия на класиката на Gotye и Kimbra. Зареждащата интерпретация на емблематичния хит на Gotye от 2011 г. “Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)” се превърна в любима на публиката през изминалата година, след като бе включена в сета на FISHER и Chris Lake на Coachella. Оттогава тя се превърна в сензация в TikTok с общо 5 милиона гледания и 100 хил. харесвания.

Със "Somebody (2024)" FISHER и Chris Lake продължават своето успешно сътрудничество. Наскоро обявиха и, че шоуто им Under Construction ще бъде хедлайнер на Ultra (Маями) и Parklife през лятото на 2024 г., след грандиозните им изпълнения на Coachella и Hollywood Boulevard миналата година. "Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)" се превърна в култова песен още с излизането си и оглави класациите в Австралия, Нова Зеландия, Обединеното кралство и Съединените щати, както и 25 други официални класации. До момента пeсента е събрала 8 милиарда стрийма в световен мащаб.

 

somebody fisher chris lake sante sansone
Сподели
Свързани новини