Wishlist
Purple Disco Machine, Ásdís
Purple Disco Machine, Ásdís
Beat Of Your Heart
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Finneas свири на укулеле в новия си клип

Finneas свири на укулеле в новия си клип

20 Март 2020
Finneas свири на укулеле в новия си клип

Братът на Billie Eilish Finneas свири на укулеле (или казано по-ясно хавайска китарка), и танцува на покрива на сграда в Лос Анджелис в клипа към песента си “Let’s Fall in Love for the Night”. Парчето е част от дебютната му колекция “Blood Harmony”, която излезе миналата есен.

Режисьор на видеото заснето в един кадър е Sam Bennett. То започва с Finneas, който подрънква на китарката самотно на фона на гледката към града, а когато темпото на песента се забързва към него се присъединяват група танцьори, с които заедно изпълняват интересна хореография, докато той продължава да пее романтичната си песен.

Finneas има голяма заслуга сестра му Billie да спечели 5 награди “Грами” тази година, защото двамата заедно работят по песните й. Освен това, той спечели и грамофончето за продуцент на годината. Музикантът гради самостоятелна кариера и вече е сред най-популярните продуценти, като през последните месеци е работил със звезди като Camila Cabello, Tove Lo и Selena Gomez. Finneas и Eilish наскоро записаха и песента към новия филм за Джеймс Бонд “No Time to Die”. За съжаление, ще я слушаме самостоятелно през следващите месеци, защото премиерата на “Смъртта може да почака” беше отложена от април за ноември заради пандемията от коронавируса.


новия клип finneas свири укулеле
Сподели
Свързани новини